Шефмонтаж черепицы Braas в подарок - цена, купить в Киеве, продажа оптом

Шефмонтаж черепицы Braas в подарок

Послуга «Шефмонтаж у подарунок» надається з метою допомогти покрівельникам, виконробам, будівельникам максимально якісно виконати свої зобов’язання перед клієнтом.

При купівлі більш 250 кв.м натуральної черепиці BRAAS власник отримує право на послугу безкоштовного шефмонтажу.

Дана послуга включає в себе консультації на покрівлі, що надаються технічним консультантом компанії-виробника, які дозволяють уникнути помилки під час монтажу черепиці.

«Шефмонтаж у подарунок» включає двократне відвідування об’єкту (дахівка, яка будується) спеціалістом компанії-виробника. Перше відвідування проходить на готову стропильну конструкцію, де, у відповідності з елементами покрівельної системи BRAAS, які купив клієнт, спеціаліст дає рекомендації, що стосуються грамотного облаштування вузлів на покрівлі та монтажу придбаних аксесуарів BRAAS. Друге відвідування відбувається на готову покрівлю з ціллю перевірки правильності монтажу усієї покрівельної системи, виявлення помилок та неточностей. Результати другого відвідування відображаються у спеціальному протоколі, складеному у трьох примірниках – для клієнта, для покрівельної фірми, що виконує монтаж покрівельної системи BRAAS, та для компанії-виробника.



Послуга шефмонтажу розповсюджується на куплену черепицю BRAAS, час та дата виїзду спеціаліста узгоджується з технічним консультантом компанії-виробника у порядку черги, згідно сплаченого замовлення, протягом 3-х місяців з моменту сплати черепиці, за умови дії даної акції.

Послуга «Шефмонтаж у подарунок» принесе покрівельникам та виконробам нові знання та навички, а клієнту – упевненість, що його дах зроблено правильно.


Возврат к списку

info@arten.com.ua
Обратный звонок
(096) 266-46-29
(093) 292-81-80